FOTO / Carmen de la Sălciua la poalele Turnului Eiffel! Cum s-a fotografiat artista

+5 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua la poalele Turnului Eiffel! Cum s-a fotografiat artista © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară. Vedeta s-a hotărât să ia o pauză şi a plecat în vacanţă! Unde credeţI? Fix la Paris!

Carmen de la Sălciua este cunoscută drept una dintre cele mai bune voci din România. Vedeta ştie să îmbine perfect viaţa personală cu cea profesională, ea şi Culiţă Sterp fiind un cuplu cunoscut în lumea muzicii. Cu toate că s-au certat şi s-au tot împăcat de-a lungul timpului, dragostea dintre cei doi a rezistat tuturor gurilor rele din showbiz.

Şi cum de fiecare dată este solicitată la diverse concerte şi evenimente, focoasa brunetă a decis că este timpul pentru o binemeritată vacanţă. Zis şi făcut! Artista şi-a făcut bagajele şi a dat fuga la Paris!

Carmen este activă pe contul de Instagram, acolo unde ţine legătura cu fanii ei şi cu cei care o apreciază. Vedeta postează zilnic fotografii din vacanţă, iar oamenii sunt mai mult decât încântaţi de locaţiile pe care artista le-a ales.

Bruneta s-a pozat chiar şi la poalele Turnului Eiffel, lăsând în spate o privelişte de-a dreptul impresionantă. La descrierea pozelor, cântăreaţa a scris: „Toate locurile pe care le-am văzut, mi-au rămas în inimă ...și asta pentru că majoritatea locurilor frumoase au o legătură strânsă cu muzica 🙏🏾#toureiffel #lovetown #blessed”.

De asemenea, puţini sunt cei care ştiu că faimoasa artistă este şi o fire copilăroasă, aşa că nu a putut să nu meargă la Disneyland, unul dintre cele mai frumoase locuri pentru cei mici, din Paris.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro