FOTO / Carmen Grebenișan, cu sânii la vedere! Blondina a renunțat la sutien și s-a afișat mai sexy ca oricând!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Grebenișan, cu sânii la vedere! Blondina a renunțat la sutien și s-a afișat mai sexy ca oricând! © Instagram

Chiar dacă a anunțat de curând că are un nou iubit, Carmen Grebenișan nu i-a uitat nici pe admiratori! Frumoasa blondină a „uitat” doar de sutien și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază de zile mari!

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Pe lângă faptul că face furori pe rețelele de socializare, fiind cunoscută drept influencer, blondina este și de o frumusețe ieșită din comun.

De când s-a lansat în showbiz, Carmen Grebenișan a avut unele dintre cele mai sexy apariții. Vedeta a ridicat temperaturile în termometre ori de câte ori a renunțat la inhibiții și a fost protagonista unor cadre de milioane, atunci când și-a expus... ceva mai multă piele.

Carmen Grebenișan a demonstrat că este conștientă de atuurile sale fizice. Frumoasa blondină a renunțat la sutien și s-a fotografiat îmbrăcată doar într-o pereche de pantaloni lejeri, chiar sub lumina soarelui. Bărbații nu i-au putut admira însă bustul în toate splendoarea lui, căci vedeta ținea în brațe o pisică foarte pufoasă ce-i acoperea sânii. Chiar și așa, oare iubitul său ce părere are despre asta?

Reacția fanilor a fost una așteptată. Internauții au asaltat imediat imaginea de senzație cu mii de comentarii și like-uri apreciative. 

„Ce seamănă cu tine pisica💚 / Doar lasă pisica să plece! / Cât e de de frumoasă! 😍 Văd că ai prins-o să o pupăcești până la urmă / Cât de frumoaseeee😍😍😍😍”, sunt unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro