FOTO / Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Grigore și a Marianei de la MPFM! Micuța le face zilele mai frumoase părinților

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Grigore și a Marianei de la MPFM! Micuța le face zilele mai frumoase părinților © facebook

De când au devenit părinți, Grigore și Mariana, foștii concurenți de la Mireasă pentru fiul meu sunt în culmea fericirii. Cei doi se fotografiază non-stop lângă micuța lor care crește pe zi ce trece și devine tot mai frumoasă.

În urmă cu doar câteva luni, viața Marianei și a lui Grigore, foștii concurenți ai emisiunii Mireasă pentru fiul meu, s-a schimbat complet, și spunem asta deoarece aceștia au devenit părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii de fiecare dată când își privesc fetița care crește sub ochii lor. 

Micuța Selena, pentru că așa o cheamă, devine pe zi ce trece tot mai frumoasă și începe să ia din trăsăturile părinților săi care sunt foarte fericiți de când a apărut în viața lor.

Dacă până acum pe paginile lor de socializare putem găsi foarte multe imagini în doi, iată că de când Selana a venit în familia lor, toate pozele sunt mai nou în trei și exprimă o maximă fericire, atât pentru cei doi foști concurenți, dar și pentru bebelușul care crește de la o zi la alta și care se bucură de atenția celor din jur. 

Pentru Grigore, rolul de tată se pare că îi priește de minune, iar asta se poate observa și din fotografiile postate. Recent acesta a adăugat o imagine cu cea mică, în timp ce stătea în leagăn, toată un zâmbet. 

”Micuța noastră se bucură de această zi frumoasă și se dă în leagăn. Ce drăguț! 💟”, a scris Grigore Moldovan pe pagina sa de Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro