FOTO / Ce diferenţă! Crina de la MPFM şi-a schimbat look-ul şi pare cu totul altă persoană

+3 click pentru
galerie

Crina de la MPFM, schimbare uluitoare de look © Facebook

O mai ţineţi minte pe Crina, tânăra blondină de la "Mireasă pentru fiul meu" care a intrat în competiţie să-şi găsească sufletul pereche? Crina nu a dat peste bărbatul care să fie alesul, dar a reuşit să impresioneze prin felul său de a fi, prin simplitate şi prietenie.

Iată că acest lucru a arătat şi în afara casei, Crina fiind în relaţii foarte bune cu mai multe concurente, printre care şi Lavinia. Crina a rămas aceeaşi fată finuţă şi frumoasă şi în afara competiţiei, dar iată că un detaliu i-a dat pe spate pe fani. Crina, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai arată deloc aşa cum o ştiaţi.

Crina şi-a schimbat look-ul, iar diferenţa este uluitoare. Crina, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", care până acum era blondă şi toată lumea era obişnuită în acest fel cu ea, a decis să se facă un şaten spre roşcat şi să-şi lase breton. Schimbarea este cu adevărat remarcabilă şi te lasă fără cuvinte, dar trebuie să spunem drept că o avantajează foarte bine. Crinei îi stă excelent cu noul look, iar culoarea părului aleasă este perfectă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro