FOTO / Ce face Vlăduța Lupău în pademie de Covid-19. „Timp pentru noi”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ce face Vlăduța Lupău în pademie de Covid-19. „Timp pentru noi” © Instagram

Teama de Covid-19 a determinat-o și pe Vlăduța Lupău să recurgă la o serie de schimbări. Artista le-a povestit fanilor că a hotărât să își ia unele metode de precauție, iar acestea au avut efect asupra vieții sale profesionale.

Vlăduța Lupău este în prezent una dintre cele mai în vogă artiste din țara noastră. Frumoasa cântăreață este chemată deseori la evenimente și spectacole prin care reușește să îi încânte pe toți cu vocea sa. Vedeta a fost însă nevoită să ia o pauză de la toate acestea, având în vedere perioada dificilă în care ne aflăm, cauztă de coronavirus.

Chiar dacă nu mai e la fel de activă fizic pe partea profesională, Vlăduța Lupău continuă să își țină fanii la curent în legătură cu tot ce ține de ea. Astfel că, de curând, artista le-a povestit admiratorilor care o urmăresc pe rețelele sociale despre ceea ce face în pandemie de coronavirus.

Potrivit spuselor sale, artista are mai mult timp pentru ea, pe care și-l petrecere acasă, fără machiajul și ținutele de spectacol. În același timp, Vlăduța Lupău le-a mărturisit că acum se poate relaxa mult mai mult citind.

„...Timp pentru noi! 🏡 acasă, fără machiaj cu haine lejere și făcând lucruri pe care nu am mai avut timp să le fac în ultimul timp.

Citesc și sunt curioasă care e cartea pe care ați citit-o ultima dată si care a rămas cartea voastră preferată? 📖💌”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro