FOTO / Ce hotărâre a luat Chef Florin Dumitrescu în pandemie de COVID-19. „Din respect pentru familia mea”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ce hotărâre a luat Chef Florin Dumitrescu în pandemie de COVID-19. „Din respect pentru familia mea” © Instagram

Numărul cazurilor infectate cu coronavirus crește de la o zi la alta. De teama virusului ucigaș din China, oamenii au luat decizii radicale. La fel au făcut și vedetele de la noi. Iată ce hotărâre a luat  Chef Florin Dumitrescu în pandemie de COVID-19!

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din țara noastră, fiind apreciat atât pentru talentul său culinar, cât și pentru charisma sa. De curând, acesta și-a anunțat admiratorii de pe rețelele de socializare că pentru siguranța lui și a familiei sale a luat o hotărâre importantă.

Chef Florin Dumitrescu și familia lui au decis ca în această perioadă dificilă să rămână în case. Recent, acesta a postat o fotografie în care se înfățișa purtând o mască de protecție la nivelul gurii, dovadă că își ia toată măsurile de precauție.

În același timp, celebrul chef le-a transmis fanilor un mesaj important. Potrivit spuselor sale, iese din casă doar echipat corespunzător, din respect pentru ceilați, mai ales pentru familia sa.

„Asa primesc curierii. Din respect pentru ei, din respect pentru familia mea, asa imi primesc curierii! Responsabil, stau acasa. Stai acasa si tu!”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei, pe contul său de Instagram.

Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Ramon Chicireanu

Ramon Chicireanu, fost concurent al unei celebre emisiuni culinare, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Marcat de moartea sa a fost și Chef Florin Dumitrescu, iar pentru a-și exprima regretul a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.

„Prietenul nostru, Ramon, nu mai este. Condoleanțe familiei. Tineți aproape de cei dragi și dacă vreți să continuați să donați familiei, vă rog să o faceți!”, a scris Florin Dumitrescu pe rețeaua socială.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro