FOTO / Ce maşină conduce Carmen de la Sălciua? Cum arată bolidul de lux

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ce maşină conduce Carmen de la Sălciua? Cum arată bolidul de lux © Instagram

Carmen de la Sălciua nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind deja arhicunoscută pe plaiurile noastre. Artista este în strânsă legătură cu fanii, postând o poză pe internet cu bolidul din dotare.

Carmen de la Sălciua s-a gândit să-şi facă un cadou de Crăciun, achiziţionându-şi o nouă maşină. Nu a putut rezista şi a împărţit vestea cu fanii ei de pe contul de Instagram, postând o poză în care stătea rezemată pe bordul maşinii.

Făcând parte dintr-un cunoscut brand de maşini, artista şi-a ales culoarea roz pentru bolidul său, personificându-şi cheile cu cristale Swarovski. Fiind femeie, Carmen a explicat de la început că are nevoie de foarte mult spaţiu, având mereu bagaje după ea, acesta fiind motivul pentru care s-a gândit să-şi ia o maşină mai mare. 

Mesaj emoţionant de ziua iubitului

Carmen de la Sălciua a postat cu puţin timp în urmă un mesaj prin care şi-a emoţionat fanii, acesta fiind legat de ziua de nume a iubitului ei, Culiţă Sterp. "Sf. Nicolae. Moș Nicolae 🧙‍♂️Ocrotitorul celor nevoiași și bucuria copiilor! Să porți numele ăsta cu cinste pe pământ, să te ocrotească și să îți dea în suflet mereu dorința de a face bine celor mai puțin norocoși ca tine!  Ea este bunica noastră de suflet! O bătrânică extrem de simpatică pe care am cunoscut-o într-o zi oarecare și care ne-a vorbit atât de frumos despre viață. 🙏😍 Nu e o laudă și nici nu intenționez să transform postarea asta într-una, dar felicitări pentru sufletul tău, Nicolae Sterp ❤️ La mulți ani!", a scris Carmen pe contul său de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro