FOTO / Ce sacrificii face Anda Călin, pentru a se menține în formă. Fosta lui Vârciu le-a arătat tuturor asta!

+3 click pentru
galerie

Anda Călin © Instagram

În prezent, Anda Călin este o mămică singură dar, pe lângă activitățile pe care le are împreună cu Anastasia, fiica sa și a lui Liviu Vârciu, bruneta își face timp și pentru nevoile sale. 

Anda Călin este o mămică extrem de devotată, dar și o femeie frumoasă, care face sacrificii pentru a se menține în formă. Deși nu a acumulat prea multe kilograme în timpul sarcinii, fosta iubită a lui Liviu Vârciu merge foarte des la sală, pentru a avea formele pe care le avea înainte de a deveni mămică.

CITEȘTE ȘI - VIDEO / Anda Călin vorbeşte pentru prima dată despre depresie! După despărţirea de Vârciu, se vede mireasă: "De ce să nu?"

Anda Călin a postat pe Instagram o fotografie din sala de fitness, acoloface tot felul de exerciții, pentru diferite părți ale corpului, pentru a avea forme de invidiat. Pe Insta Story, bruneta a postat și un clip video din salonul de înfrumusețare, acolo unde și-a pus gene false, pentru a răta impecabil.

Anda Călin încearcă, pe cât se poate, să nu fie tristă în urma despărțirii de Liviu Vârciu și se concentrează foarte mult pe creșterea micuței Anastasia. 

"Viaţa mea sentimentală cu Liviu a fost una foarte bună altfel nu ne-am fi dorit un copil împreună! Noi ne-am dorit acest copil, nu a fost o întâmplare! Din punct de vedere sentimental această relaţie m-a împlinit! Nu ştiu, poate că faptul că era tot timpul plecat de acasă şi eu eram singură cu fata, nu mă ajuta nimeni... poate ne-a îndepărtat chestia asta! Am început să avem opinii diferite. Şi când vezi că nu mai merge e mai bine să continui separat. Din trecutul meu cu Liviu am învăţat că trebuie să ai răbdare şi lucrurile se vor aşeza cum este cel mai bine pentru tine! Putem spune că a răsărit din nou soarele pe strada ta? Nu a apus niciodată soarele pe strada mea, depinde foarte mult din ce punct de vedere priveşti soarele şi situaţia!", a povestit Anda Călin, acum ceva timp, la Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro