FOTO / Christina Ich și Alex Pițurcă, îndrăgostiți ca doi adolescenți! Cei doi se sărută încontinuu, în văzul tuturor

+4 click pentru
galerie

FOTO / Christina Ich și Alex Pițurcă, îndrăgostiți ca doi adolescenți! Cei doi se pupă încontinuu în văzul tuturor © Instagram

Cine a zis că relația dintre Christina Ich și Alex Pițurcă s-a destrămat, ei bine, nu a avut deloc dreptate! Angelina Jolie de România și iubitul ei se iubesc mai mult ca niciodată și le-au arătat asta din plin, tuturor! 

De-a lungul timpului, povestea de dragoste dintre Christina Ich și Alex Pițurcă a fost comentată și judecată de toată lumea și nimeni nu le dădea o minimă șansă de a rămâne împreună. Ei bine, când nimeni nu se aștepta, Ich și Pițurcă au aruncat bomba direct pe Instagram!

După o bună perioadă de timp în care nu a mai postat nimic alături de tatăl copilului, Angelina Jolie de România a șocat pe toată lumea cu noile sale postări. Focoasa brunetă apare în compania iubitului, pe care îl sărută încontinuu, însă, nu oricum, ci în văzul tuturor.

Cei doi le-au oferit o lecție celor care i-au judecat, demonstrând că iubirea care îi leagă este mai puternică decât toate gurile rele și specualțiile. 

De ce nu vrea Cristina Ich să se căsătorească

Iubita lui Alex Pițurcă crede în iubire, însă în căsătorie, nici în ruptul capului. Focoasa brunetă  nu vede inelul ca pe un semn care anunță o viitoare nuntă. Cât despre superba rochie de mireasă, Ich nu se vede îmbrăcând-o. 

''Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Eu nu cred în povești cu prinți și prințese, sunt fană scufița roșie, cred în lupi. Plus că și măritișul ăsta are rolul lui. La mine este ori când trebuie, ori niciodată.Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente'', a spus Cristina Ich pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro