FOTO / Ciprian Marica, pus pe fapte mari! Ce planuri de viitor are fostul fotbalist, după scandalul amoros în care a fost implicat

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ciprian Marica, pus pe fapte mari! Ce planuri de viitor are fostul fotbalist, după scandalul amoros în care a fost implicat © instagram

Lui Ciprian Marica îi place să fie în centrul atenției, chiar dacă nu mereu a fost pus într-o lumină bună. Se pare că și de data aceasta încearcă să atragă atenția asupra activităților sale, acum însă, făcând ceva pozitiv.

Fostul mare internațional își dorește să repună pe picioare un mare club sportiv, Farul Constanța, care odinioară era foarte apreciat. El a devenit finanțatorul acestui club în urmă cu un an și jumătate, iar de atunci se ocupă de relansarea acestuia.

Din păcate însă, fostul fotbalist a recunoscut în nenumărate rânduri că nu are puterea financiară necesară de a duce mai departe întreținerea clubului sportiv.

„Ne dorim un proiect pe termen mediu și lung, iar eu nu vreau să fiu patron, ci unul dintre pilonii clubului, alături de Primărie, CJC și alți investitori privați. Vă asigur că am cele mai bune intenții și vom fi transparenți în privința bugetului, care va fi postat în amănunt pe site-ul clubului. Sunt realist, îmi doresc să jucăm în Liga 1, mai ales că anul viitor sărbătorim centenarul, și voi face tot ce depinde de mine ca să ne luptăm la promovare”, spunea Ciprian Marica anul trecut într-o conferință de presă.

Acum însă, Marica pare să privească mai pozitiv, iar ieri chiar a postat o imagine cu stadionul Farul Constanța, în dreptul căreia a scris: „Suntem pregătiți să ne întoarcem”, semn că sportivul se ocupă cu conștinciozitate de repunerea pe picioare a clubului.

Ciprian Marica, rol principal în propria telenovelă

Fostul fotbalist a fost în centrul atenției în urmă cu aproape o lună, când în spațiul public a apărut o filmare cu acesta. Și nu orice filmare, ci una în care sportivul apare ieșind dintr-o cameră de hotel, înfășurat doar într-un prosop

Cu cine era la hotel este întrebarea principală, răspunsul fiind oarecum prezivibil, și anume: nevasta altuia. Ei bine, da. Ciprian Marica a fost prins în vara anului trecut cu o femeie, alta decât iubita lui, într-o cameră de hotel din Cluj.

Cel care i-a prins în fapt a fost chiar soțul femeii cu care Mari a avut o aventură. Din fericire, ambele cupluri au reușit să treacă peste infidelități și și-au continuat relațiile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro