FOTO / Claudia Pătrășcanu a ajuns la munca de jos! Vedeta a lăsat scena pentru a săpa pământul

+3 click pentru
galerie

FOTO / Claudia Pătrășcanu a ajuns la munca de jos! Vedeta a lăsat scena pentru a săpa pământul © instagram

Pentru a scăpa de toată agitația de la oraș, în perioada stării de urgență și nu numai, Claudia Pătrășcanu și-a luat cei doi copii ai săi din relația cu Gabi Bădălau, iar împrenă cu plecat la țară, undeva în județul Constanța. Vedeta nu se dă înapoi de la nimic, iar recent aceasta a apărut pe pagina sa de socializare cu sapa în mână.

Perioada pandemiei de coronavirus ține vedetele cât mai departe de activitățile pe care le făceau nu cu mult timp în urmă. Pentru a se simți mult mai protejată de virusul care a îmbolnăvit sute de mii de persoane în întreaga lume, Claudia Pătrășcanu și-a luat cei doi copii ai săi pe care îi are din relația cu Gabi Bădălau, iar împreună au plecat într-o localitate din județul Constanța, la bunici. 

Pentru că în toată această perioadă artista nu a mai avut evenimente, aceasta a trebuit să facă ceva pentru a avea totuși o activitate, așa că în urmă cu o zi cântăreața a fost surprinsă pe contul său de Instagram muncind pământul. Da, ați auzit bine! 

Vedeta a lăsat microfonul și scena pentru o vizită în grădina la muncile agricole. Aceasta săpa pâmântul pentru ca ulterior să fie plantate semințele. 

”Păi rămân eu la sapă? Ferească Dumnezeu. Nu rămân eu”, spunea Claudia Pătrășcanu pe InstaStory, făcând haz de necaz de ipostaza în care se află. Artista a mai ținut să-și anunțe și antrenoarea de sport că dacă nu mai reușește să meargă la sală, iată că tot are grijă de corpul ei și să aibă un abdomen lucrat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro