FOTO / Cleopatra Stratan a şocat din nou! Ce decolteu are iubita lui "Ghiţă" la 17 ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cleopatra Stratan a şocat din nou! Ce decolteu are iubita lui "Ghiţă" la 17 ani © Instagram

Pavel Stratan are de ce să fie mândru. Pe lângă vocea şi talentul moştenit de la tatăl ei, la doar 17 ani, Cleopatra s-a transformat într-o domnişoară frumoasă şi sexy, pozând în ipostaze care mai de care.

Cleopatra Stratan are 17 ani şi este mai fericită ca oricând. Fiica lui Pavel trece prin cea mai bună perioadă a ei, planurile muzicale prinzând amploare în viaţa ei. Fetiţa ce-l aştepta pe Ghiţă s-a transformat într-o adevărată domnişoară, care atrage din ce în ce mai multe priviri.

Recent, artista a postat pe contul său de Instagram nişte imagini în care apare foarte sexy, purtând o rochie care îi lasă la vedere sânii. Cleopatra a renunţat la inhibiţii, transformarea ei fiind evidentă.

Idila dintre Cleopatra Stratan şi Edward Sanda 

Cei doi au lansat câteva piese împreună, devenind din ce în ce mai apropiaţi. Pe lângă piese, petrec foarte mult timp împreună, pozele vorbind de la sine. Gurile rele nu întârziat să apară şi să vorbească despre cei doi, cum că ar trăi o frumoasă poveste de dragoste. Contactat de Spynews.ro, Edward Sanda a declarat că între ei nu este nicidecum o relaţie, ci sunt doar prieteni foarte buni. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro