FOTO / Conchita de România a spus tot despre Margherita din Clejani. Nu te-ai fi așteptat la o asemenea legătură între cele două

+5 click pentru
galerie

Conchita de România și Margherita din Clejani © Instagram

Conchita de România este un personaj extrem de cunoscut în showbizul românesc, care știe să uimească de fiecare dată cu aparițiile sale de senzație și ieșite din tipar. Ceea ce nu mulți știu este faptul că Dudu, aşa cum se numeşte Conchita, este extrem de atașat de Margherita din Clejani, alături de care trăiește o frumoasă relație de prietenie. 

Conchita de România și Margherita din Clejani sunt de nedespărțit! Cele două petrec foarte mult timp împreună și se pot baza oricând una pe cealaltă. În exclusivitate pentru www.spynews.ro, Conchita de România a povestit cum a început această frumoasă prietenie și cum sunt lucrurile dintre ele. 

CITEȘTE ȘI - EXCLUSIV: FOTO / Conchita de România, dragoste cu năbădăi cu „mafiotul”: „De ce suntem doi bărbați?

„Prietenia noastră a început acum doi ani, atunci când Margherita și mama ei au venit împreună la mine la salon. M-am ocupat personal de ele și am simțit imediat că eu și Margherita avem foarte multe lucruri în comun: sinceritate, bun simț, amândouă simțim la fel.

Pentru mine, prietenia asta este cel mai frumos lucru, o iubesc exagerat de mult, este ca o soră pentru mine și noi amândouă împărtășim o prietenie unică și sinceră, sunt și voi fi mereu alături de ea. Familia „Clejanilor” este ca o familie pentru mine, îi respect și îi iubesc enorm...Margherita este o fată cu un suflet pe care foarte puțini îl cunosc...chiar îi mulțumesc pentru faptul că există în viața mea!” ne-a povestit Conchita de România. 

Din câte vedem din fotografiile de pe rețelele de socializare, legătura dintre Conchita de România și Margherita din Clejani, precum și familia acesteia, este una extrem de strânsă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro