FOTO / Conchita de România, în fundul gol, în public: "Când mafiotul nu e acasă"

+3 click pentru
galerie

Conchita de România © Instagram

Conchita de România face ce face și șochează cu fiecare apariție! Atunci când nu se pozează sexy alături de maneliste, Dudu rămâne în fundul gol în spații publice.

Dudu, cunoscut în showbizul autohton drept Conchita de România, este o prezență extravagantă și are o viață plină de aventuri. Recent, a fost prezent la un spa celebru din Capitală și a oferit un show de zile mari. Cochita de România a rămas în fundul gol și s-a lăudat cu filmare pe Instagram, însă mai interesantă este reacția celor doi bătrânei care erau în fața lui în momentul apariției controversate. Cei doi și-au dat seama că Dudu vrea să apară într-o ipostază nefirească și au încercat să schimbe direcția de mers. "Bad Conchita, sexy și rea... Când Mafiotul nu e acasă, Conchita sare pe masă 😂😂😂, dar eu sunt cuminte și doar a lui 😘❤️❤️", a scris Conchita de România, în dreptul postării.

Conchita de România ne-a declarat că este îndrăgostită de un bărbat "șarmant și mafiot", care îi oferă toată dragostea și atenția din lume. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro