FOTO / Ce simpatic este băiețelul lui Betty Stoian! Micuțul Matthias Ștefan e deja vedetă pe internet

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ce simpatic este băiețelul lui Betty Stoian! Micuțul Matthias Ștefan e deja vedetă pe internet © Instagram

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au cu ce să se mândrească! Au un băiețel care deja a devenit vedetă pe internet, iar oamenii îi apreciază extrem de mult pentru faptul că sunt părinți tineri și extrem de asumați. 

Cătălin Vișănescu a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu micuțul Matthias Ștefan, iar internauții au înroșit butonul de like și l-au complimentat pe cel mic în fel și chip. Fiul celor doi crește văzând cu ochii și începe tot mai mult să ia din trăsăturile părinților săi. 

„Un înger de copil, să vă trăiască / O frumusețe!!! Să vă trăiască ❤️❤️ / Să vă trăiască și să vă bucurați de el împreună, mereu! Super familie! / Frumusețe de copil, să vă bucurați de el / M-am topit!!❤️❤️ N-are voie să fie așa dulceeee 😫😫 / Iartă-mă dar văzând cum crește (din poze) parcă spune povestea voastră... Să vă țină Dumnezeu sănătoși și fericirea să nu plece din casă și familia voastră. Doamne ajuta❤❤❤❤” sunt comentariile fanilor lui Betty Stoian, pentru fiul său și al lui Cătălin Vișănescu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro