FOTO / Cornelia dansatoarea a șocat cu ultima apariție! A vrut să se dea cu ruj, dar rezultatul a fost unul horror

+3 click pentru
galerie

Cornelia dansatoarea © Facebook

Toată lumea o cunoaște pe Cornelia dansatoarea atât prin prisma dansului, cât și pentru look-ul său extrem de excentric, pe care nu multe femei au reușit să-l înțeleagă. După ce s-a afișat, ani de zile, cu genele făcute cu foarte mult rimel, iar acest aspect a fost criticat de foarte multe femei, cea mai bătrână dansatoare de manele lovește din nou!

Cornelia dansatoarea a șocat pe toată lumea! Celebra dansatoare a încercat să se dea cu ruj, dar rezultatul a fost unul de-a dreptul învechit și horror! Cornelia a folosit un ruj de culoare violet și un creion pentru contur cu mult mai închis, care nu s-a potrivit deloc. Mai mult decât atât, și-a desenat buzele într-o manieră nepotrivită, depășindu-le și făcându-le să pară extrem de ciudat.

Nu este prima dată când Cornelia dansatoarea șochează lumea cu apariția sa. De fiecare dată când apare în public, cea mai bătrână dansatoare de manele își face genele imense cu ajutorul rimelului, pe care, spune ea, îl achiziționează mereu din Rusia, pentru a avea mereu același aspect. 

Cornelia dansatoarea este cea mai bătrână dansatoare de manele. Aceasta a luat parte la numeroase videoclipuri și a rămas cunoscută datorită aspectului său nonconformist. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro