FOTO/ Cristina Ich este cea mai fericită. Imaginea emoționantă cu Alex Pițurcă și bebelușul acestora

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Cristina Ich este cea mai fericită. Imaginea emoționantă cu Alex Pițurcă și bebelușul acestora © instagram

Cristina Ich cu siguranță este o mămică fericită și împlinită. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci viața ei și a lui Alex Pițurcă a prins o altă culoare. 

Alex Pițurcă și iubita sa, Cristina Ich sunt doi părinți tineri și foarte fericiți. În urmă cu doar câteva săptămâni, vloggerița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos ce poartă numele de Noah Alexandru.

Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Chiar dacă la început s-au ascuns de ochii curioşilor, iar relaţia lor a fost una cu suişuri şi coborâşuri, despărțiri şi împăcări, în cele din urmă și-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt! 

Fotografie emoționantă cu bebelușul și tatăl său

Cristina Ich a publicat, duminică, o fotografie emoționantă pentru toți cei care o urmăresc pe pagina pe pagina sa de Instagram. Aceasta l-a filmat pe Alex Pițurcă în timp ce stătea cu micuțul lor pe piept. Se poate observa că tânărul este în culmea fericirii și își iubește foarte mult băiatul, sărutându-l pe frunte.  Bineînteles, vloggerița încă nu a făcut public chipul lui Noah Alexandru, așadar i-a acoperit chipul cu un deget pentru ca fanii curioși să mai ai puțină răbdare. Imaginea înduișătoare a ajuns cu siguranță la mulți dintre urmăritorii Christinei și o privesc cu mult interes. 

Acum aproximativ un an, Cristina Ich anunţa că este foarte fericită pentru că are alături un bărbat perfect, pe care îl iubeşte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro