FOTO / Cristina Pucean, sexy și fresh și fără machiaj: „Modul natural te avantajează mai mult”

+5 click pentru
galerie

Cristina Pucean, machiată © Instagram

Cristina Pucean este una dintre puținele vedete care au curajul să se afișeze chiar și fără machiaj atât atunci când ies din casă, dar și pe rețelele de socializare. 

Cristina Pucean este cea mai sexy dansatoare a maneliștilor și deși se afișează în videoclipuri cu cele mai tari și mai stridente make-up-uri, focoasa blondină are curajul de a ieși și fără machiaj, pe stradă. Recent, Cristina Pucean a participat la un eveniment cu mare ștaif, în Germania, acolo unde a îmbrăcat cele mai sexy ținute și a făcut show cu mișcările ei de felină. După ce s-a terminat spectacolul, frumoasa blondină a îmbrăcat ținute normale și s-a demachiat, după care s-a fotografiat și le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum arată fără pic de machiaj pe față. Extrem de încântați de imaginea cu care s-a afișat, fanii Cristinei Pucean au fost în dlir și i-au făcut zeci de complimente. 

„Ești foarte frumoasa să știi, dar mie mi se pare că modul natural te avantajează mai mult, mă refer la make-up, îmi place cum te machiezi și de obicei, dar mai natural arăți perfect♥️ / Cristina, arăți superb😮😮😮❤️❤️❤️😍😍😍😍😍. Ochii tăi m-au fermecat😮😍😍 / Doamne, câtă frumusețe și dulceață” i-au scris fanii, în comentarii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro