FOTO / Critici acide la adresa Nicoletei de la „Insula Iubirii”, după împăcarea cu Cătălin: „Ești roata lui de rezervă?”

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Dragne şi Cătălin Meşter © instagram

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", a făcut publică pe site-urile de socializare o poză în care apare alături de Cătălin Meşter, semn că cei doi s-ar fi împăcat. Poza a stârnit multe reacţii din partea internauţilor, Nicoleta fiind dur criticată.

Blondina nu a putut să se abţină aşa că s-a luat la harţă cu o domnişoară în urma unui comentariu tăios. "Să înțeleg că s-a despărțit iar de Nico? Tu ești roata lui de rezervă sau... îl consolezi din când in când ?", a fost comentariul domnişoarei cu pricina. "Să înţeleg că eşti tristă rău...", a i-a răspuns ispita. Cearta a continuat printre comentarii şi a plouat cu jigniri şi injurii. "Eu nu ţi-am zis-o sub formă răutăcioasă...dar se pare că eşti limitată", a fost ultima replică a domnişoarei care a intrat în coflict cu Nicoleta Dragne.

Cearta bineînţeles că a continuat şi în privat şi Nicoleta Dragne a ţinut să facă public mesajul primit. “Păi să-ți zic eu cum stăm cu realitatea... Ești o prostituată ieftină...deci nu știu draga mea care din noi doua este tristă. Așa că abține-te să mai comentezi răutăcios. Ți-a plăcut să fii “vedeta” pe post de prostituată, că practic asta ești... înghite în sec și taci!”, a fost mesajul acid pe care Nicoleta Dragne l-a primit din partea unui domnişoare.

Cătălin Meșter și Nicoleta Dragne au avut parte de o iubire cu năbădăi în ultimul sezon din "Insula Iubirii". Deși Cătălin a venit însoțit de Nicoleta, fosta sa iubită, a plecat din concurs împreună cu Nicoleta Dragne, ulterior revenind la fost iubită de care s-a despărţit recent.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro