FOTO / Cu ce a ajuns să se ocupe Consuelo, la 6 ani de la despărțirea de Adrian Mutu!

+3 click pentru
galerie

Consuelo © Instagram

Au trecut 6 ani de când frumoasa din Republica Dominicana, Consuelo si "Briliantul" au decis să se separe și să își vadă fiecare de drumul lui. Totuși, aceștia vor fi mereu legați de cei doi copii pe care îi au împreună. Consuelo a reușit să treacă peste despărțirea de fotbalist, ba chiar mai mult, a dezvoltat o carieră de succes.

Adrian Mutu a divorțat de Consuelo Matos, iar recent și-a refăcut viața alături de Sandra Bachici, care i-a devenit cea de-a treia sotie. Fostul atacant al echipei naționale locuiește acum în Emiratele Arabe Unite, unde o antrenează pe Al Wahda 2, echipa secunda a clubului pregătit de Laurentiu Reghecampf.

În timp ce Adrian Mutu locuiește în Emiratele Arabe, Consuelo își vede de viața ei la mii de kilometri distanță, în Republica Dominicană, acolo unde este o femeie de succes.

Fosta soție a lui Adrian Mutu lucrează în domeniul imobiliarelor și duce o viață lipsită de griji. Ea se ocupă de vânzarea locuințelor dintr-un cartier rezidențial de lux, unde cea mai ieftină casă costă în jur de un milon de euro.

Pe lângă partea profesională, Consuelo are grijă cum se poate mai bine de fiicele sale.

Deși au divorțat, Adrian Mutu și Consuelo sunt în relații extrem de bune și păstrează legătura.

Adrian Mutu si Consuelo s-au căsatorit in 2005 și au doua fete, Adriana Lea, născută in 2007, și Maya Vega, născută in 2009. Ei au divorțat in 2012.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro