FOTO / Cum a reacţionat George Burcea după ce s-a aflat că nu primeşte nimic din divorţul cu Andreea Bălan

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum a reacţionat George Burcea după ce s-a aflat că nu primeşte nimic din divorţul cu Andreea Bălan © Instagram

Vestea că Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit a zguduit întreg showbizul autohton, având în vedere că a fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Spynews.ro a aflat în exclusivitate că cei doi au încheiat un contract prenupțial, iar în urma unui divorţ, cântăreaţa va rămâne cu o avere uriaşă, în timp ce George Burcea se va alege cu nimic! Iată cum a reacţionat actorul la aflarea acestei veşti!

Sursele Spynews.ro au aflat că a ajuns la acordul unui contract prenupțial după ce tatăl artistei a lăsat-o fără niciun ban. În acest fel, Andreea Bălan îşi asigură averea pe care a obţinut-o după atâţia ani de muncă în domeniul artistic. Aşadar, George Burcea nu va avea acces la niciun şfanţ şi nu va rămâne cu nimic.

După ce a aflat această veste, George Burcea şi-a surprins fanii cu prima reacţie, pe care a făcut-o publică pe reţelele de socializare. Este vorba despre o fotografie cu una dintre fiicele lui şi a Andreei Bălan. Actorul a lăsat şi o descriere în dreptul acesteia, prin care a demonstat că este mereu cu gândul la cele mici.

"Lăptic numărul 1 şi marea plãcere: mâncatul coperţilor 🍼❤️@ellamaya.official", a scris George în dreptul fotografiei cu una dintre fiicele sale, Ella Maya.

Internauţii au fost extrem de încântaţi de imagine, asaltând-o cu mii de like-uri şi comentarii apreciative prin care şi-au exprimat simpatia pentru cea mică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro