FOTO / Cum arăta Andreea Esca când era mică! "Zâmbetul acesta este marcă înregistrată"

+4 click pentru
galerie

Andreea Esca © Instagram

Andreea Esca a impresionat o ţară întreagă cu zâmbetul ei şarmant, pe lângă multe alte calităţi. Credeaţi că prezentatoarea Tv a dobândit toate aceste părţi bune, faimoasă fiind? Ei bine, nu este deloc aşa. Încă de mică, Andreea Esca avea o atitudinde impresionantă.

Andreea Esca a postat pe contul de Instagram o poză de când era micuţă. Deşi de cele mai multe ori asemănările între perioada copilăriei şi prezent sunt destul de puţin vizibile, în cazul Andreei Esca lucrurile stau diferit.

Prezentatoarea are, chiar şi acum, aceeaşi aură plină de energie pozitivă şi, bineînţeles, zâmbetul care a consacrat-o.

"Buna dimineaţa! Outfit-ul zilei vine din anii 70😂😂 #strikeapose#altaviata #smile #thesame #me", a scris Andreea Esca.

Andreea Esca era îmbrăcată într-un sarafan, cu ciorapi albi până sub genunchi şi o şapcă pe cap. Zâmbetul la locul lui şi o mână în şold, au făcut ravagii în rândul urmăritorilor.

"Zâmbetul acesta, oh, Doamne, Andreea, zâmbetul acesta e marcă înregistrată! Adorabila! Apropos de rochiță - eu aveam o rochiță asemanatoare cu a ta, albă, si doar la poale era portocalie. Partea din fata a zonei portocalii era un mare buzunar, din care, ce sa vezi, ieseau raze de soare brodate până sub gâtul meu. Eu îi ziceam, si deh, îi zic si acum: rochia cu soare", a fost unul dintre comentarii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro