FOTO. Cum arată fiica lui Cătălin Crişan? La doar 19 ani, Daria este superbă

+5 click pentru
galerie

Cătălin Crişan s-a făcut consacrat prin intermediul vocii şi a timbrului special cu care a fost înzestrat. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiica lui, Daria, în vârstă de 19 ani, i-a călcat pe urme tatălui, moştenind o voce de-a dreptul splendidă.

Daria urmează să termine liceul şi să o ia fie pe drumul muzicii, fie pe cel de model, aceasta împărţindu-se între cele două hobby-uri care o definesc. De-a lungul timpului, fiica lui Cătălin Crişan a obţinut numeroase premii la diferite concursuri de teatru. 

Pe lângă acestea, Daria a cântat împreună cu tatăl ei, la un concert pe care acesta l-a susţinut la Sala Palatului din Bucureşti. Însă Cătălin Crişan nu se mândreşte doar cu Daria, ci şi cu fiul său Rariş, în vârstă de 15 ani, tot pasionat de domeniul muzicii.

Cătălin Crişan şi Lucia Bubulac, fosta lui soţie, au divorţat acum 8 ani, întâmplare ce a marcat-o pe Daria şi a întărit-o pentru toate momentele, tensionate ce vor urma în viitorul ei."Au fost numai lucruri din care am învăţat, mă bucur că s-a întâmplat aşa. Sunt mai pregătită pentru viaţă! Trebuie să învăţ din greşelile părinţilor mei. Las totul în mâinile lui Dumnezeu", a declarat fiica lui Cătălin Crişan.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro