FOTO / Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu la 15 ani? Ayan îşi moşteneşte mama

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu la 15 ani? Ayan îşi moşteneşte mama © Instagram

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind realizatoare şi moderatoare de emisiuni de televiziune. Vedeta arată impecabil, mândrindu-se cu o genă aparte. Nici Ayan, fiul ei, nu se lasă mai prejos. La doar 15 ani, băiatul poate fi confundat lejer cu un model. 

Mihaela Rădulescu are 50 de ani şi este mai în formă ca oricând. Vedeta tv debordează de fericire şi energie, ducând o viaţă ca-n filme. Deşi nu a mai apărut aşa des pe micile ecrane, este mereu în atenţia fanilor pe contul său de Instagram, postând aproape zilnic, ţinându-şi abonaţii la curent cu tot ceea ce face. Viaţa a încercat-o pe frumoasa vedetă, după ce tatăl ei a murit acum cinci ani, rămânând doar cu mama, de care se ocupă să nu îi lipsească niciodată nimic, împreună cu fiul ei.

Ayan are 15 ani şi o moşteneşte pe mama lui în privinţa aspectului, fiind un tânăr foarte frumuşel. Deşi este la o vârstă atât de fragedă, fiul Mihaelei Rădulescu este confundat adesea cu un model, având toate trăsăturile necesare. Băiatul are aproape 26 de milioane de abonaţi pe contul de Instagram, fiind foarte popular în rând tinerilor.

Recent, el a postat pe contul său o poză împreună cu bunica şi cu mama, familia reprezentând totul pentru tânărul de 15 ani. Marilena Ţiganu, mama Mihaelei Rădulescu este mai mult decât topită după nepotul ei, pe care îl răsfaţă cu fiecare ocazie care i se iveşte. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro