FOTO / Cum arăta Inna acum 12 ani? Pozele cu care artista se ruşineză

+6 click pentru
galerie

FOTO / Cum arăta Inna acum 12 ani? Pozele cu care artista se ruşineză © Instagram

Inna se află în topul artistelor românce care au un succes colosal peste hotare. Dând dovadă de talent şi de un timbru aparte, artista este foarte cerută la concertele din străinătate. Cu toate acestea, puţini sunt cei care îşi amintesc cum arăta focoasa brunetă atunci când a debutat, acum 12 ani.

Micuţă de statură, din Mangalia, Inna a cresut rapid în ochii tuturor, după ce a gustat din succesul internaţional. Artista a debutat în anul 2008, cu piesa "Hot", care a făcut senzaţie la momentul respectiv, fiind fredonată de toată lumea. Totodată, piesa a obţinut locul 5 în lume, clasându-se printre hiturile unor nume mari precum Rihanna, Justin Timberlake şi mulţi alţii. 

Cu paşi mici, dar siguri, Alexandra Apostoleanu, pe numele ei real, a scos primul album, la nici doi ani distanţă ajungând în topurile de afară. Bruneta a prins repede la public, iar oamenii au început să o iubească din ce în ce mai mult. La concertele pe care le susţinea în Japonia şi nu numai, fanii plângeau pe versurile româncei, care a ajuns un model pentru artiştii din ţara noastră. 

În prezent, Inna se bucură de un mega succes, iar prezenţa în ţară este tot mai rară, artista fiind foarte cerută pentru concertele şi evenimentele susţinute în străinătate. Pe lângă voce şi talent, bruneta este de-o frumuseţe aparte. Deşi este minionă, ştie cum să-şi pună formele în evidenţă, făcând furori de fiecare dată cu ţinutele pe care le poartă în cadrul concertelor.

Deşi acum este o bombă sexy, puţini sunt cei care îşi amintesc de cum arăta vedeta acum 12 ani. Cu câteva kilograme în plus şi cu decolteuri generoase, Inna făcea furori în cluburile în care cânta. Focoasa brunetă povestea cu ceva timp în urmă parcursul pe care l-a avut, până să devină celebra Inna: "Am început ca orice copil care iubește muzica: am luat lecții de canto, am participat la concursuri, festivaluri și apoi am început un prim proiect. Rezultatele nu apăreau, așa că într-o zi, am lansat o piesa diferită ca stil sub numele de scena “Inna”".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro