FOTO / Cum arată logodnica lui Damian Drăghici, în ultimul trimestru de sarcină. Cristina radiază de fericire!

+4 click pentru
galerie

Damian Drăghici și iubita sa, Cristina Stroe © Facebook

Cristina Stroe, logodnica lui Damian Drăghici este în ultimul trimestru de sarcină și de-abia așteaptă să-și strângă copilul în brațe. Cum nu există sarcină fără kilograme în plus, nici Cristina nu a fost ocolită de acestea, astfel că iubita celebrului cântăreț s-a îngrășat puțin, dar își poartă sarcina cu mândrie!

Pe parcursul sarcinii, Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, a acumulat câteva kilograme în plus, dar cu toții știm că acest lucru este perfect normal! Cu toate acestea, Cristina este o fată frumoasă și extrem de muncitoare, căci nu și-a lăsat cariera nicio secundă și muncește din greu, chiar dacă burtica de gravidă de-abia mai poate fi „cărată”. 

În cea mai recentă apariție pe care a avut-o, Cristina Stroe a cântat alături de band-ul logodnicului său, a dansat și a fost plină de energie! Artista a îmbrăcat o ținută „all-black”, pentru a-și ascunde cele câteva kilograme în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și a fost pusă pe treabă!

Cristina Stroe este logodnica lui Damian Drăghici, iar cei doi urmează să devină părinți în primăvara acestui an. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, aceștia se iubesc nebunește!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro