FOTO / Cum arăta Luminiţa Anghel în tinereţe? Cântăreaţa a împlinit 51 de ani

FOTO / Cum arăta Luminiţa Anghel în tinereţe? Cântăreaţa a împlinit 51 de ani © Instagram

Luminiţa Anghel, cunoscută drept una dintre cele mai bune cântăreţe din ţara noastră, a împlinit recent frumoasa vârstă de 51 de ani. Artista arată incredibil, însă vă mai amintiţi cum arăta în tinereţe?

Luminiţa Anghel a împlinit 51 de ani şi se simte mai bine ca niciodată. Unul dintre momentele care au consacrat-o a fost cel în care a adus plus valoare ţării noastre, ocupând locul al treilea în cadrul unui cunoscut concurs de muzică, în anul 2005, cu piesa "Let me try". 

De-a lungul timpului, artista a trecut prin mai multe schimbări de look, în prezent fiind blondă. Luminiţa Anghel a renunţat la părul scurt şi brunet care a consacrat-o, fiind adepta schimbărilor. Artista a declarat că o moşteneşte pe mama ei, care era de o frumuseţe orbitoare. "În tinerețe, mi-aduc aminte că eram cu mama la coafor și puneau pariu femeile de acolo pe vârsta ei. Întotdeauna, primea cu 10 ani mai puțin. Până la 70 de ani, niciodată nu au știut să-i estimeze vârsta corectă.", povesteşte artista.

Deşi este sărită de 50 de ani, Luminiţa Anghel arată incredibil, având o  siluetă bine definită. Se pare că anii ce au trecut nu şi-au pus amprenta atât de aspru pe trupul vedetei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro