FOTO / Cum arată Nadia Comăneci la 58 de ani? Dă clasă multor domnişoare din showbiz

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată Nadia Comăneci la 58 de ani? Dă clasă multor domnişoare din showbiz © Instagram

Intitulată drept "Zeița de la Montreal", numele Nadiei Comăneci îl găsim printre cele care au consacrat ţara noastră. Deşi are 58 de ani, gimnasta arată impecabil, fizicul ei fiind de invidiat.

Nadia Comăneci este cea care a dus România pe buzele tuturor, după ce a fost prima gimnastă din lume care a obţinut nota zece în cadrul unui concurs olimpic. De asemenea, este deţinătoarea a cinci medalii olimpice de aur. În anul 1980, după Jocurile Olimpice de la Moscova, a decis să se retragă din activitate, devenind membră a Federaţiei Române de Gimnastică.

Anii au trecut, iar în prezent, Nadia Comăneci are 58 de ani, însă arată de cu 20 mai puţini. Fiind sportivă dintotdeauna, a avut un stil de viaţă sănătos, aşadar nu a întâmpinat niciodată problema kilogramelor în plus, dând clasă multor domnişoare din showbiz-ul autohton. Vârsta reprezintă doar o cifră pentru sportiva de zece, anii fiind foarte blânzi cu trăsăturile Nadiei.

Recent, frumoasa Nadia Comăneci a fost surprinsă la Gala Globurilor de Aur, unde a strălucit, luând faţa unor nume mari. Gimnasta a purtat o rochie gri, din paiete, lăsându-şi un umăr la vedere, formele pe care sportiva le deţine, ieşind foare bine în evidenţă. 

Fuga din ţară

Perioada comunismului nu a fost una uşoară pentru nimeni, iar începuturile carierei de gimnastă nu au fost aşa cum visa Nadia. Sportiva a trecut prin multe momente grele, care au marcat-o şi au format-o persoana care este în prezent. "Am sărit vreo 7 garduri ghimpate şi n-aveam voie să ieşim la şosea pentru că eram într-un loc în care nu era picior de om. Cei care conduceau maşina au spart un far, că era noapte şi au spus: Nu ieşiţi decât dacă vedeţi o maşină cu un singur far! Zici că povestesc un film din 007", povestea Nadia cu puţin timp în urmă pentru observator.tv. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro