FOTO / Cum arăta regina pizzei de la "Chefi la cuţite" în adolescenţă? Amalia Bellantoni frângea inimile tuturor

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arăta regina pizzei de la "Chefi la cuţite" în adolescenţă? Amalia Bellantoni frângea inimile tuturor © Facebook

Amalia Bellantoni este una dintre fostele concurente ale show-ului culinar "Chefi la cuţite". Blondina este de-o frumuseţe răpitoare, însă puţini sunt cei care ştiu cum arăta în adolescenţă.

Amalia Bellantoni, intituală şi "regina pizzei" a fost o apariţie în cadrul emisiunii "Chefi la cuţite". Fosta concurentă i-a vrăjit pe juraţi cu preparatele ei, dar şi cu decolteurile nebuneşti pe care le purta. 

Este o femeie frumoasă şi ştie asta, punându-şi în valoare formele pe care mama natura i le-a dat. Cu toate că nu a câştigat faimosul show, blondina nu s-a lăsat de ceea ce ştie să facă cel mai bine şi continuă să gătească fără oprire. Este foarte activă pe contul de Instagram şi postează des fotografii cu locurile în care este plecată sau cu preparatele pe care le face.

În prezent, blondina are 39 de ani şi este mămică. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu cum arăta frumoasa Amalia în adolescenţă. Firava şi inocentă, îmbrăcată într-o rochie până mulată, fără decolteu, dar care totuşi îi soate formele în evidenţă, Amalia este o prezeţă inedită, care a făcut furori dintotdeauna. 

A fost terorizată

După ce a ieşit din show-ul culinar la care a participat, blondina a primit mai multe mesaje prin care era ameninţată cu moartea, dar şi telefoane de la persoane necunoscute, aceştia susţinând că îi vor da foc restaurantului.

Invitată la "Acces Direct", Amalia a povestit ceea ce s-a întâmplat, dar şi reacţia pe care a avut-o în urma nefericitului eveniment. "Unele persoane îmi terorizează viaţa de când apar la TV.Nu le-am luat în seamă prima dată mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea şi mi-au spus că vin la restaurant să ne dea foc. Dimineaţa mi-au zis oamenii că să am grijă ce fac la TV.", povestea ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro