FOTO / Cum arată Vlăduța Lupău, fără niciun strop de machiaj. Fanii au rămas uimiți după ce au văzut-o!

+6 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată Vlăduța Lupău, fără niciun strop de machiaj. Fanii au rămas uimiți după ce au văzut-o! © Instagram.com

Noua senzație a muzicii populare românești, Vlăduța Lupău este și una dintre cele mai sexy artiste de la noi! Are mereu grijă să arate impecabil, atât pe scenă, la concerte, evenimente, dar și atunci când iese din casă pentru a face banalele cumpărături. 

Cu toate că divele din showbizul românesc nu renunță la machiaj nici măcar atunci când merg la piață, Vlăduța Lupău este diferită de toate acestea. 

Mai exact, artista nu are nicio problemă să se afișeze fără niciun strop de machiaj pe stradă și nici pe rețelele de socializare, așa că fanii ei o pot vedea naturală, în toată splendoarea! Vlăduța Lupău moștenește frumusețea de la mama ei, pentru că și aceasta este o doamnă tare cochetă, așa că artista nu are nicio reținere să se afișeze fără machiaj, pe Instagram, acolo unde publică numeroase fotografii cu ea, naturală.

Deținătoarea unui ten fără imperfecțiuni, Vlăduța Lupău nu are nevoie de fond de ten și anticearcăn pentru a arăta bine. Și, dacă o analizăm nemachiată, am crede mai degrabă că de-abia și-a făcut buletinul, la 14 ani. 

Ce meserie are, de fapt, Vlăduța Lupău

Artista Vlăduța Lupău este o cântăreață de succes, însă de mică, a avut o pasiune extrem de mare: animalele. Tocmai de aceea, atunci când a venit momentul înscrierii la facultate, Vlăduța a știut pe ce drum trebuie să meargă. 

Frumoasa cântăreață a urmat cursurile facultății de Medicină Veterinară și aceasta este, de fapt, profesia ei: medic veterinar!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro