FOTO / Cum arătau Aurelian Temişan şi Monica Davidescu când s-au căsătorit! Au împlinit 25 de ani de căsnicie

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arătau Aurelian Temişan şi Monica Davidescu când s-au căsătorit! Au împlinit 25 de ani de căsnicie © Instagram

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan formează unul dintre cele mai unite şi frumoase cupluri din lumea mondenă. Recent, cei doi au împlinit 25 de ani de căsnicie şi nu au ezitat să-şi declare iubirea în mediul online.

Artişti consacraţi, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan au fost dintotdeauna consideraţi un exemplu pentru cei din jur. Se iubesc mai mult ca niciodată şi nu au fost niciodată implicaţi în scandaluri, stând departe de gurile rele. Practică aceeaşi meserie şi joacă împreună, îmbinând perfect viaţa personală cu cea profesională.

De curând, cei doi au împlinit 25 de ani de căsnicie, ataşând pe reţele de socializare fotografii din perioada respectivă. Totodată, nu ezită să-şi arate dragostea prin mesaje emoţionante în mediul online. 

"25 de ani. Sfert de veac.
13 ianuarie 1995... 13 ianuarie 2020. 
In momentul in care cunosti un om, nu te poate duce gandul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi... Daca in seara in care ne-am cunoscut (cand a venit ea spre mine, intrebandu-ma cum as vrea sa ma prezinte), as fi putut anticipa ca vor trece anii asa, i-as fi spus: “domnisoara Monica, prezinta-ma simplu... sotul tau.” 😜🤭
Sunt recunoscator vietii (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat si cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumosii oameni ce mi-au fost si imi sunt alaturi), pentru viitorul (care desi nesigur, ma motiveaza si ma mobilizeaza)... pentru TOT.

Monica, Dora, de astazi pornim in cel de-al doilea patrar al vietii. 🤗🥰
#25ani #impreuna #sfertdeveac #monicadavidescu"
, a scris Aurelian Temişan pe contul de Instagram.

Reacţiei Monicăi nu a întârziat să apară, răspunzându-i soţului cu aceeaşi căldură. "25 de ani de cand ne cunoastem, ne invatam si ne sustinem unul pe celalalt cu intelegere, respect si iubire.
25 de ani de cand am mers impreuna pe acelasi drum al familiei si spectacolului deopotriva.
25 de ani cu multi oameni adunati alaturi, cu mai putin ramasi din vointa cerului sau a intamplarilor, cu bune cu rele, cu fericiri si tristeti (azi e o zi care are si o veste trista)
Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat sa ducem impreuna."
, a scris actriţa pe contul său.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro