FOTO / Cum se protejează Monica Bârlădeanu de coronavirus. „Eu îi zic responsabilitate, chiar dacă îți râd în ceafă că ești paranoică”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum se protejează Monica Bârlădeanu de coronavirus. „Eu îi zic responsabilitate, chiar dacă îți râd în ceafă că ești paranoică” © Instagram

Asemeni altor vedete din showbiz, și Monica Bârlădeanu și-a exprimat public îngrijorarea în legătură cu virusul ucigaș din China. De curând, frumoasa actriță le-a dezvăluit inernauților cum se protejează de coronavirus.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Astfel că, nu este de mirare că artista are mii de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Vedeta este foarte transparentă cu fanii săi și dezbate împreună cu aceștia numeroase discuții. La fel a făcut și când a venit vorba despre pandemia de coronavirus, arătându-le modalitatea pe care a ales-o pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

Monica Bârlădeanu le-a mărturisit admiratorilor de pe rețelele sociale că a luat măsuri de precauție în ceea ce privește coronavirusul. Vedeta le-a împărtășit acestora o fotografie în care se înfățișa cu o mască de protecție pe față.

În același timp, actrița și-a motivat alegerea, susținând că va continua să poarte masca din responsabilitate, chiar dacă mai există persoane care o critică pentru acest lucru. Potrivit spuselor sale, sunt și oameni care pot susține că este paranoică după ce a luat această decizie.

„Eu îi zic responsabilitate, chiar dacă vreo doi îți râd în ceafă că ești paranoică și excesivă. 😷✌️ ”, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro