FOTO / Cum şi-a răsfăţat Simona Gherghe fetiţa, înainte de a ajunge la "Acces Direct". "Un îngeraş"

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe © Foto: Instagram

Simona Gherghe profită de ultima iarnă în trei, asta penru că de anul viitor familia sa se va mări, astfel că se bucură din plin de momentele dedicate Anei Georgia.

Cum astăzi a nins, dincolo de problemele din trafic, trebuie să recunoaştem că vremea este una perfectă pentru copii, care iubesc iarna şi zăpada. Excepţie nu face nici Ana Georgia, frumoasa fetiţă a Simonei Gherghe. Micuţa este încântată de omătul alb de afară, iar cum mama ei ştie acest lucru, Simona Gherghe i-a făcut fetiţei sale o bucurie de nedescris, înainte să plece la serviciu, în faţa telespectatorilor ei de la "Acces Direct".

CITEŞTE ŞI: Simona Gherghe, afirmaţie uimitoare, în direct. "Am plâns"

Ana Georgia a ieşit afară cu Simona Gherghe, amândouă bucurându-se de vremea frumoasă şi de peisajul de poveste. Simona Gherghe le-a arătat şi prietenilor virtuaşi bucuria ei, iar reacţiile au fost pe măsură. "Hai afară la zăpadă", a scris Simona Gherghe pe Instagram. "O dulceaţă de fetiţă, să-ţi trăiască, O frumuseţe de îngeraş, O frumosă, să fie sănătoasă", au fost reacţiile prietenilor virtuali.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem ?i Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro