FOTO / Dana Rogoz este în culmea fericirii. Ce a făcut băieţelul ei pentru prima dată: "Sunt foarte mândră de el"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dana Rogoz este în culmea fericirii. Ce a făcut băieţelul ei pentru prima dată: "Sunt foarte mândră de el" © Instagram

Dana Rogoz este o mămică extrem de fericită. De curând, celebra actriţă le-a dat o veste mare fanilor, împărtăşind-o pe reţelele de socializare. Iată ce a făcut fiul vedetei, pentru prima dată!

Dana Rogoz are o viaţă la care mulţi aspiră. Pe plan profesional, vedeta are o carieră de succes datorită talentului său şi nici pe plan sentimental nu stă mai rău, având o familie minunată. Recent, frumoasa artistă a plecat într-o excursie de vis, alături de cei mai dragi oameni sufletului său. Aflaţi la munte, în Braşov, actriţa le-a dezvăluit fanilor un mare motiv de bucurie.

Fiul Danei Rogoz şi-a făcut mama mândră printr-o mare realizare. Micuţul a avut parte de prima lui lecţie de schi şi pe lângă faptul că este foarte încântat de idee, s-a descurcat şi foarte bine, aşa cum susţine chiar actriţa.

Pentru a marca aceste momente fericite, Dana Rogoz a postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare, în cele mai multe dintre ele afişându-se cu fiul ei.

"Prima zi de schi din viaţa lui nu se uită. Micuţul meu s-a descurcat excelent. Sunt foarte mândră de el 😍", a scris actriţa pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea şi fiul său.

Dana Rogoz, mesaj emoţionant pentru fiica ei

De când a aflat că este însărcinată, artista radiază de fericire. Vedeta este nerăbdătoare să devină mamă pentru a doua oară şi să-i ofere băieţelului ei o surioară.

”42/366 Azi am fost la control și am revăzut-o. Abia aștept să o țin în brațe pe micuța mea 💗”, a scris Dana Rogoz pe reţeaua socială.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro