FOTO / De când a devenit tată, Cătălin Vișănescu nu mai iese din casă! Cum și-a surprins Betty Stoian soțul

+3 click pentru
galerie

Cătălin Vișănescu, Betty Stoian și Matthias © Instagram

De când a devenit tătic, Cătălin Vișănescu nici că a mai ieșit din casă! Soțul lui Betty Stoian petrece foarte mult timp cu Matthias și este cucerit de fiecare zi în compania micuțului. 

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii. Dacă înainte de a naște Betty, Cătălin Vișănescu mai ieșea prin oraș, fie la cumpărături, cu treabă sau din alte motive, acum, proaspătul tătic nu se mai dezlipește de fiul său!

CITEȘTE ȘI - FOTO / Cătălin Vișănescu nu se dezlipește deloc de fiul său. L-a surprins într-o ipostază emoționantă

Betty Stoian a postat pe Instagram o imagine extrem de emoționantă cu soțul ei și cu micuțul Matthias. Cel mic și-a găsit un „pătuț” confortabil, chiar în brațele tatălui său, iar frumoasa mămică i-a fotografiat și e mândră tare cu asemenea băieți și foarte norocoasă, căci mai rar vezi bărbați care să se implice în creșterea copilului, așa cum o face Cătălin Vișănescu. 

„Să vă trăiască să fie sănătos 💖💖💖💖💎💖 / Să vă trăiască îngerașul 😇💙👶🏻 / Să vă bucurați de el și numai bucurii să vă aducă! / Felicitari, mami, să vă trăiască sănătos, Ștefănuț! 💚 / Să vă trăiască și sa fiți sănătoși 🌷😘 / Să vă trăiasca prinţișorul❤️sa fiți fericiți alături de el❤ / Să vă trăiască minunea 😍😍” au fost doar câteva dintre comentariile pe care Betty Stoian le-a primit, de la fanii săi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro