FOTO / De la fata din provincie, la o adevărată divă! Andreea de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariţii din ce în ce mai senzuale

+3 click pentru
galerie

Andreea, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” © facebook.com

Andreea, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a reuşit să intre în inimile telespectatorilor datorită cuminţeniei de care a tot dat dovadă. Dacă în trecut aceasta era fată de casă, acum nici nu mai avrea să audă de aşa ceva şi a devenit o adevărată divă.

Andreea a participat la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, unde s-a arătat a fi o fată cuminte din provincie, care aşteaptă să îşi găsească jumătatea. Ei bine, această imagine a sa nu a durat prea mult, pentru că s-a mutat în Bucureşti.

Ei bine, odată ce a venit în capitală, lucrurile s-au schimbat puţin. Din fata cuminte din provincie, Andreea a ajuns să fie transformată total. O divă sexy, cu rujul mereu pe buze, Andreea surprinde din ce în ce mai tare cu apariţiile sale senzuale.

Dacă în trecut aceasta îşi alegea cu grijă ţinutele, iată că acum nu mai este o problemă şi îşi expune sânii pe internet cu fiecare ocazie!

„Andreea, ce te-a schimbat viaţa de oraş, fată!”, au reacţionat prietenii din mediul virtual la una dintre fotografiile în care concurenta apare sumar îmbrăcată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro