FOTO / Denisa Despa a renunțat la dans iar acum e de nerecunoscut! S-a transformat în femeie familistă și „de casă”

+3 click pentru
galerie

Denisa Despa © Instagram

De când a renunțat la dans, Denisa Despa este cu totul alt om, mai, mai că nu o mai recunoști! Celebra dansatoare, sau fosta dansatoare i-a uimit pe toți cu transformarea prin care a trecut, în ultimul timp. 

Faptul că Denisa Despa renunț la dans a fost un lucru care a întristat foarte mulți bărbați, care o apreciau pe frumoasa șatenă atunci când se unduia ca o felină. De ceva timp, însă, în viața Denisei Despa au apărut schimbări majore, care au transformat-o complet. Vedeta este de nerecunoscut, iubește și este iubită și nu se mai teme să-și exprime sentimentele pe care le are pentru iubitul său, în public.

Pe contul ei de Instagram, Denisa Despa a postat o fotografie în care machiajul strident a lipsit cu desăvârșire, iar aspectul ei a fost unul extrem de finuț. Mai mult, ca și descriere pentru fotografia postată, Denisa Despa a ales să scrie câteva cuvinte frumoase, pentru iubitul său. „Te iubesc fără să știu cum, sau când, sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexitați sau mândrie.... te iubesc pt că nu știu altă cale!” a scris focoasa șatenă, în dreptul fotografiei. 

A renunțat la dans după 15 ani 

„Voi renunța la acest capitol, la dans, după 15 ani. În această valiză vor sta costumele mele, pe care eu le-am purtat, le voi pune într-un cufăr, în pod. Costumele mi-au adus succes și am făcut, cu ele, multă lume fericită, prin munca mea depusă și prin talentul pe care am considerat că îl am. 
Nu am avut parte de prea multe episoade negative, dar ele au existat, cum exită în orice caz, la orice gen muzical. Au fost multe episoade care m-au marcat, atât cele pozitive, cât și clee negative, din care am avut foarte multe de învățat, dar am acceptat foarte multe chestii. 
Nu mă mai regăseam eu, ca și om, de aceea renunț la acest capitol”
povestea, acum ceva timp, la „Agenția VIP”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro