FOTO / Denisa Răducu a avut parte mereu de susținerea surorii sale! Cum arată Adelina, cea care a stat lângă artistă până și-a dat ultima suflare

+3 click pentru
galerie

FOTO / Denisa Răducu a avut parte mereu de susținerea surorii sale! Cum arată Adelina, cea care a stat lângă artistă până și-a dat ultima suflare © arhiva

Denisa Răducu a fost cunoscută în întreaga țară pentru piesele sale, dar și pentru naturalețea de care a dat mereu dovadă. Artista a plecat prea repede dintre noi, însă pe tot parcursul vieții scurte a avut parte de susținerea părinților, dar și a surorii sale, Adelina. 

Anul acesta se împlinesc trei ani de când Denisa Răducu a părăsit aceasta lume, pentru una mai bună, dar lăsând în urmă multă suferință și durere, atât în sufletele fanilor, dar mai ales în cele ale familiei sale, ale părinților, dar și a surorii ei, Adelina, care a fost mai tot timpul alături de ea. 

Tânăra stabilită de mai mulți ani în afara țării a susținut-o mereu pe Denisa, indiferent de situație, iar dacă îi era mai greu să o susțină fizic, iată că moral cu siguranță îi era de fiecare dată aproape cu vorbă bună pentru tot ceea ce își dorea să facă în viața sa, dar și în carieră, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de manele de la noi. 

Imediat ce a aflat de boala surorii sale, Adelina a fost fizic în fiecare zi alături de Denisa, iar acest lucru s-a întâmplat până când artista și-a dat ultima suflare în apartamentul în care locuia. 

Vestea morții a venit ca un trăsnet pentru toți cei ce au îndrăgit-o, iar nici acum la trei ani, părinții și sora nu o pot uita și o poartă mereu în gând. 

Cele două surorii semănau ca două picături de apă, însă odată cu moartea Denisei, sufletul Adelinei a rămas cu un gol imens ce nu mai poate fi niciodată înlocuit. 

Denisa Răducu s-a stins din viață pe data de 23 iulie 2017, după câteva luni în care s-a luptat cu boala nemiloasă, cancer la ficat! Aceasta devenise în doar câteva săptămâni de nerecunoscut, din cauza maladiei care i-a afectat trupul în totalitate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro