FOTO / Dj Wanda, imagini de senzaţie din vacanţa de lux, alături de iubitul său. "Când iubirea aduce şi mai multă iubire"

+5 click pentru
galerie

FOTO / Dj Wanda, imagini de senzaţie din vacanţa de lux, alături de iubitul său. "Când iubirea aduce şi mai multă iubire" © Instagram

Dj Wanda și soțul ei, Karl Katavich se bucură din plin de viaţa de proaspăt însurăţei. Cei doi au plecat într-o vacanţă superbă, care este pe atât de frumoasă, pe atât de scumpă! Artista şi-a bucurat fanii cu câteva fotografii, realizate în unele dintre cele mai luxoase destinaţii.

Dj Wanda este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Artista trăieşte o viaţă de vis, după ce nu după mult timp a decis să-şi unească destinul cu cel mai drag om sufletlului ei. Ea şi Karl sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi foarte îndrăgostiţi unul de celălalt. Ţinând cont de activitatea lor profesională, cei doi au hotărât că este timpul pentru o vacanţă, pentru a se bucura de câteva clipe de relaxare.

"Când iubirea aduce şi mai multa iubire! Vă pupăm", a scris Dj Wanda în dreptul unei fotografii cu ea şi soţul său, în care se afişau extrem de fericiţi. În acelaşi timp, vedeta le-a oferit fanilor şi o privelişte incendiară, fiind fotografiată într-un costum de baie foarte sexy.

Această vacanţă este mai mult un cadou pentru frumoasa brunetă, oferit bineînţeles din partea iubitului său. Karl i-a făcut acesteia o surpriză şi a dus-o pe soţia sa în New York şi Miami, aşa cum i-a promis încă de la Crăciun.

„Wanda este cel mai cuminte copil din lume, așa că era normal ca Moș Crăciun să îi aducă un cadou frumos care să o bucure pe deplin. Amândurora ne plac vacanțele, iar această escapadă la New York și Miami ne va prinde extraordinar de bine la început de 2020. Vom începe anul explorând aceste două orașe minunate și creându-ne amitiri de neuitat. Moș Crăciun nici că se putea gândi mai bine!”, povestea recent Karl Katavich, soțul Wandei, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro