FOTO / Doar ea putea să facă așa ceva! Cum a reușit să-l surprindă Antonia pe Alex Velea de ziua lui de naștere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Doar ea putea să facă așa ceva! Cum a reușit să-l surprindă Antonia pe Alex Velea de ziua lui de naștere © instagram

Este o zi importantă astăzi în familia Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul își sărbătorește ziua de naștere, iat iubita sa a ținut să-i facă o urare, bineînțeles în stilul propriu, chiar pe Instagram.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi, iar asta se datorează foarte mult dragostei sincere pe care și-o poartă, dar și modului în care transmit acest lucru și prin intermediul conturilor de socializare. Cei doi nu se ascund niciodată când vine vorba despre iubirea lor, iar asta s-a văzut de nenumărate ori.

Astăzi, pentru cântăreț este o zi cu totul specială. Acesta își sărbătorește ziua de naștere, iar bineînțeles, Antonia și cei doi copii ai lor îi sunt alături. Artista nu a uitat să-i facă o urare în stilul propriu nici pe contul său de Instagram, dar cu siguranță modul inediat prin care a reușit să facă asta o să stârnească amuzamentul tuturor. 

Aceasta a postat o poză cu abdomentul foarte bine lucrat al iubitul său, iar într-un filmuleț aceasta mima cum ar atinge pătrățele artistului, dar și o altă ipostază pe care doar ea și Alex Velea o cunosc, atunci când copiii sunt puși la culcare. 

”Happy Birthday, baby”, a mai ținut Antonia să precizeze în filmulețul pe care fanii o să-l urmărească cu siguranță într-un număar foarte mare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro