FOTO / Doinița Oancea, mai naturală ca oricând! Așa arată artista fără niciun strop de machiaj!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Doinița Oancea, mai naturală ca oricând! Așa arată artista fără niciun strop de machiaj! © Instagram

Doinița Oancea uimește din nou! Celebra artistă nu s-a sfiit deloc și le-a dezvăluit fanilor frumusețea sa naturală. Așa arată actrița fără nicio urmă de produs cosmetic!

Nu este un secret faptul că Doinița Oancea se numără printre cele mai frumoase femei din România. Acest lucru este confirmat de aparițiile artistei, cu sau fără machiaj.

Datorită carierei sale în domeniul artistic, pe Doinița Oancea o vedeți mereu machiată, lăsându-se pe mâinile celor mai buni specialiști. Odată ajunsă acasă însă, lucrurile se schimbă. Artista preferă să-și lase tenul să respire, cu un look natural, fără să aplice niciun produs cosmetic. 

De curând, Doinița Oancea le-a împărtășit fanilor de pe Instagram câteva imagini de senzație. Vedeta s-a înfățișat complet naturală, fără niciun strop de machiaj, iar fanii au rămas uimiți de cât de frumoasă este naturală.

„Drăguță fără niciun filtru”, a scris Doinița Oancea la un InstaStory, iar noi îi dăm completă dreptate, având în vedere cât de bine arată chiar și la primele ore ale zilei.

Pasiunea ascunsă a Doiniței Oancea

Cu ceva vreme în urmă, Doinița Oancea le-a dezvăluit fanilor pasiunea sa ascunsă. Artista a povestit că pe lângă actorie iubește la fel de mult și muzica. În același timp, vedeta a dezvăluit că în familia ei există mulți cântăreți.

„Muzica a fost tot timpul parte din mine, fără să știu să explic cum și de unde. Probabil a contat și că am crescut cu ea, la mine în familie sunt mulți care fac sau au făcut muzică”, a povestit Doinița Oancea, conform Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro