FOTO / Dovadă sinceră de iubire între Brigitte și Florin Pastramă! Bruneta nu se ascunde cu nimic

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dovadă sinceră de iubire între Brigitte și Florin Pastramă! Bruneta nu se ascunde cu nimic © instagram

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar dacă în ultima perioadă zvonurile au fost că aceștia se vor despărți, nici vorbă! Sunt mai fericiți ca niciodată, iar fiecare știe cum să-l impresioneze pe celălalt.

În ultima perioadă au apărut zvonuri cum că între Brigitte și Florin Pastramă situația nu mai e deloc una bună, iar aceștia sunt pe punctul de a se separa. Ei bine, în ciuda acestora, cei doi par mai fericiți ca niciodată și de câte ori au ocazia în mediul online aceștia în declară dragostea unul celuilalt.

Dacă în urmă cu doar câteva zile, Florin Pastramă a reușit să o impresioneze pe frumoasa lui soție cu un buchet de flori, iată că nici bruneta nu se lasă mai prejos și am observat detaliul important al dragostei lor.

Cei doi sunt mai tot timpul împreună, iar Brigitte îl are alături mereu pe Florin, iar aici nu vorbim neapărat fizic, deoarece aceștia au diferite activități, însă de fiecare dată când deschide ecranul telefonului soțul său se află pe prima pagine, într-o imagine de fundal, semn că dragostea pe care Brigitte i-o poartă lui Florin este una destul de mare, dacă a ales să facă acest gest.

Mai mult de atât, iubirea lor se pare că dă și roade, iar vedeta este însărcinată, și peste doar câteva luni va trebui să nască și să devină o adevărată familie. Aceasta este însă discretă cu viața persoanlă, mai ales că e foarte superstițioasă. 

„Am hotărât împreună cu Florin ca în momentul în care voi fi însărcinată, când va fi să fie, să fie doar al nostru. Să nu ne grăbim să facem afirmații, pentru ca sunt superstițioasă. Știți foarte bine ce am pățit data trecută că am pierdut sarcina și dacă va fi, va fi un moment numai al nostru. Și veți afla și voi bineînțeles.”, a spus ea la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro