FOTO / După ce a anunţat că iubeşte din nou, Ioana Ginghină "rupe" sala de forţă în două: "Până la vară fac pătrăţele"

+3 click pentru
galerie

FOTO / După ce a anunţat că iubeşte din nou, Ioana Ginghină "rupe" sala de forţă în două: "Până la vară fac pătrăţele" © Instagram

Soarele a răsărit din nou pe strada Ioanei Ginghină. După ce a trecut printr-o perioada dureroasă, cea a divorţului de fostul soţ, frumoasa actriţă radiază de fericire, deoarece iubeşte din nou. Vedeta este pusă pe schimbări majore de când altcineva a apărut în viaţa sa şi face orice pentru a se menţine în formă.

De-a lungul carierei sale, Ioana Ginghină a demonstrat că este o femeie puternică. Chiar dacă în viaţa ei au existat şi momente grele, cum ar fi divorţul de fostul soţ, artista a reuşit să rămână mereu cu capul sus şi a continuat să se bucure de viaţă. De curând, Ioana Ginghină a declarat că este îndrăgostită, lucru care este vizibil pe chipul său, având mereu un zâmbet radiant pe buze.

Ioana Ginghină şi-a bucurat fanii cu o veste bombă! Nu mai există nicio urmă de bănuială, deoarece artista a recunoscut chiar ea că este îndrăgostită. Cu toate astea, nu a vrut să dea încă prea multe detalii despre noua persoană din viaţa sa.

”Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri”, a spus Ioana Ginghină, în direct, la ”Star Matinal”.

Ioana Ginghină este pusă pe schimbări majore

Ioana Ginghină are un trup de invidiat. Vedeta are şi mai multe motive de a-şi menţine silueta perfectă, de când în viaţa ei a apărut un alt bărbat. Aşadar, actriţa nu stă pe gânduri şi pune imediat osul la treabă, împărtăşindu-le fanilor diverse fotografii din sala de sport. Artista pare să fie pusă pe fapte mari, deoarece până la vară vrea să aibă un abdomen extrem de bine lucrat, cu pătrăţele.

"Până la vară fac pătrăţele 😂💪🤦🏻‍♀️#haicusportul", a scris Ioana Ginghină pe Instagram, în dreptul unei fotografii din sala de sport.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro