FOTO / După ce și-a micșorat buzele, Diana de la „Insula iubirii” a ajuns din nou la medicul estetician

+3 click pentru
galerie

Diana de la „Insula Iubirii” © Instagram

Diana, fostă concurentă în emisiunea „Insula iubirii”, a spus adio „buzelor de rățușcă” cu care a apărut la TV, pentru prima dată! Este clar că fosta participantă a început o serie de schimbări, așa cum poate fi observat prin faptul că a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician.

Diana Constantin a ajuns să își injecteze încă o substanță în față – dar, nu, nu este vorba de buze, pe care le lasă așa cum au ajuns după intervenția de scoatere a acidului hialuronic. Diana a fost la cabinetul medicului pentru un tratament împotriva cearcănelor, așa cum chiar ea a explicat.

Pe Instagram, acolo unde a postat imagini din timpul intervenției, fanii au ținut morțiș să o laude, în continuare, pentru alegerea făcută legată de buze.

„Ești mai simpatică fără botul de rățușcă! / Ce frumoasă ești fără buzele acelea mari”, au scris câțiva utilizatori.

Diana a devenit cunoscută după ce a participat la reality-show-ul „Insula iubirii”, acolo unde a venit împreună cu afaceristul Ben. După ce Diana s-a „încurcat” cu ispita Andy, cei doi au plecat din emisiune pe drumuri separate. Ulterior, a avut o relație pasageră cu un alt fost concurent, Aurel.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro