FOTO / El este bărbatul cu care se iubeşte mama lui Teodor de la MPFM. Anişoara este îndrăgostită până peste cap

+4 click pentru
galerie

Teodor şi Ionela de la MPFM, susţinuţi de mama lui Teo, Anişoara © Facebook

Anişoara, mama lui Teodor, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a devenit cunoscută după ce a decis să-şi însoţească fiul în competiţie, pentru a-i fi alături în căutarea dragostei.

Anişoara este divorţată de tatăl lui Teodor, iar după divorţ toată energia şi-a dedicat-o fiului său, pe care l-a susţinut necondiţionat. După ce şi-a văzut băiatul la casa lui, Anişoara a decis să-şi vadă şi ea de viaţa ei, mai ales că este o femeie frumoasă şi tânără.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Ionela, criză de nervi la ”Nuntă cu scântei”! Fosta concurentă de la MPFM a aruncat cu pantofii în magazin

Anişoara se iubeşte de ceva timp cu un bărbat apropiat de vârsta ei, cu care se înţelege foarte bine şi care îi este alături în viaţă. Anişoara şi partenerul său petrec mult timp împreună, iar în această vară char au mers în mai multe destinaţii pentru a petrece vacanţa. Anişoara este o femeie îndrăgostită, iar pe chipul ei se pot citi dragostea, liniştea şi fericirea.

Anişoara a fost concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", însoţindu-l pe Teodor, el care şi-a găsit dragostea în casă în persoana Ionelei. Teodor şi Ionela s-au căsătorit anul trecut, iar nunta lor a putut fi văzută la tv, pe Antena 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro