FOTO / Elena Băsescu şi Syda, împreună în prima zi de grădiniţă a copiilor

+4 click pentru
galerie

Elena Băsescu şi Syda © arhivă

Au trecut mai bine de doi ani de când Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au decis să pună punct căsniciei lor. Cei doi au împreună doi copii de care se ocupă amândoi, având custodie comună. Astăzi, în prima lor zi la grădiniţă, cei doi foşti soţi au fost alături de micuţi.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au fotografiat fiecare cu copiii, dar nu împreună. Tânăra, care a devenit mamă pentru a treia oară în luna iunie, s-a pozat în timp ce-ţi ţinea de mână copiii, înainte de a intra în grădiniţă. Syda, pe de altă parte, a fotografiat-o pe Anais în timp ce stătea jos, în faţa locului pe care este scris numele ei, apoi s-a pozat alături de Traian. 

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu par foarte fericiţi şi mândri de copiii lor, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu. Fiecare şi-a găsit pe altcineva, Elena Băsescu având deja un copil cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Chiar dacă s-au produs aceste schimbări, fiecare dintre ei este foarte grijuliu atunci când vine vorba de copii. 

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au anunţat divorţul în luna august 2016, atunci când nu au vrut să dea prea multe detalii. Ulterior, Eba a dezvăluit că nu se mai înţelegeau şi s-au gândit în primul rând la copii şi la binele lor. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro