FOTO / Elena Gheorghe, ipostază incendiară în aşternuturi. Cântăreaţa a renunţat la orice inhibiţie

+3 click pentru
galerie

FOTO / Elena Gheorghe, ipostază incendiară în aşternuturi. Cântăreaţa a renunţat la orice inhibiţie © Instagram

După ce le-a oferit fanilor o privelişte de milioane, atunci când s-a fotografiat în cadă, Elena Gheorghe şochează din nou! De această dată, celebra cântăreaţă s-a lăsat fotografiată chiar în aşternuturi, într-o ipostază ce le-a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. De-a lungul carierei sale, vedeta a preferat să se ţină departe de lumea tabloidelor, concentrându-se exclusiv asupra carierei şi a familiei, formată din soţul ei şi doi copii superbi. Cu toate astea, vedeta a dovedit că poate renunţa oricând la inhibiţii, lăsându-se fotografiată în cele mai îndrăzneţe ipostaze. 

Elena Gheorghe a reuşit să încingă Internetul, după ce s-a fotografiat în pat. Acoperită doar de aşternuturile albe, imaculate, celebra artistă a ridicat temperaturile în termometre, fanii având posibilitatea să-i admire decolteul generos.

Reacţia fanilor a fost una pe măsură, asaltând în scurt timp fotografia cu mii de like-uri şi comentarii.

Elena Gheorghe, mesaj emoţionant în amintirea bunicii

Acum trei ani, Elena Gheorghe a pierdut un suflet drag. Bunica ei s-a stins din viaţă, durere pe care artista o simte şi în prezent. În semn de omagiu, cântăreaţa a purtat în cadrul unui concert o rochie superbă, pe care era imprimat chipul bunicii sale.

„Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri și amintiri. Cred că fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simți mereu aproape, pe care îl va purta veșnic în inimă. Pentru ei toți, să aprindem stele!⭐️⭐️⭐️”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram, în dreptul unei fotografii de la spectacolul în care a purtat rochia cu imaginea bunicii sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro