FOTO / Fanii MPFM sunt în culmea fericirii! Un fost concurent a devenit din nou tată

+3 click pentru
galerie

MPFM a devenit din nou tată © Foto: Facebook

O nouă veste mare pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi a devenit tată pentru a doua oară. Chiar el a fost cel care a dat vestea într-un fel extrem de frumos.

Nu vă mai ţinem în suspans şi vă spunem despre cine este vorba. Viorel de la MPFM a devenit din nou tată, după ce frumoasa lui soţie a adus pe lume o minunăţie de copil. Viorel şi soţia lui Andreea mai au o fetiţă şi au devenit de această dată părinţi de băiat. Soţia lui a născut de puţin timp, iar Viorel de la MPFM a simţit că acum este momentul să dea marea veste.

Viorel de la MPFM şi soţia sa împreună cu cei doi copii au luat ieşit în parc, acolo unde Viorel le-a surprins pe cele două fete din viaţa sa alături de noul membru al familiei. Chiar dacă a născut de puţin timp se poate vedea că Andreea revine uşor uşor la silueta sa de dinainte de sarcină şi totul decurge bine după naşterea. Fanii au transmis imediat gânduri de felicitări, fiind în al nouălea cer în urma veştii superbe dată de Viorel de la MPFM.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Băieţelul Lorenei de la MPFM îi seamănă leit mamei sale. Ce mare şi frumos s-a făcut

Andreea şi Viorel, fost concurent de la MPFM, sunt împreună din 2014. Ei s-au căsătorit civil în august 2015, iar la câteva luni distanţă, în noiembrie, a venit pe lume primul membru al familiei. Fetiţa celor doi a primit numele Daria, iar vara trecută cei doi au făcut şi cununia religiosă, iar nunta lor a putut fi urmărită pe Antena 1. Viorel este fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", iar în timpul competiţiei a format un cuplu cu Oana, dar relaţia lor nu a fost de durată şi fiecare a luat-o pe drumuri separate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro