FOTO / Feli, mai naturală ca oricând. Cum arată cântăreaţa fără urmă de machiaj

+3 click pentru
galerie

FOTO / Feli, mai naturală ca oricând. Cum arată cântăreaţa fără urmă de machiaj © Instagram

Feli este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, vedeta a petrecut clipe de neuitat în sânul familiei şi a renunţat vreme de câteva zile la machiaj. De curând, artista le-a făcut fanilor o surpriză şi s-a fotografiat mai naturală ca oricând.

Lui Feli îi merge bine pe toate planurile. Cu o familie minunată şi o carieră de succes în domeniul artistic, vedeta are toate motivele să fie o femeie încrezătoare. Cântăreaţa a demonstrat că nu se ascunde atunci când vine vorba despre naturaleţe şi s-a fotografiat având tenul lipsit complet de machiaj.

Vedeta îşi încarcă bateriile pentru perioada următoare prin momentele frumoase petrecute alături de cei mai dragi oameni sufletului ei, fiica şi soţul său. Potrivit spuselor sale, Feli a ales să stea doar în casă zilele astea şi a ieşit doar pentru o plimba pe micuţa Nora.

"Eu am salvat filtru asta la instastory acum ceva vreme că mi-a plăcut din prima deşi nu l-am folosit des. Daca stau bine să mă gândesc nu am mai fost aşa prezentă pe instastory cum eram în anii trecuţi, dar să ştiţi că îmi e dor să vă povestesc tot felu', şi mai ales să vă cânt...❤️ Na.. Eu am făcut poza asta azi după ce am adormit-o pe Nora Luna, că în rol de zână narcisistă mă gândeam că de ceva zile bune nu m-am mai machiat şi mă întrebam ca fetele "oare ce față am?". 😂 Zilele astea am stat acasă cu familia mea şi am iesit doar să o plimbăm pe Nora, iar capotul meu de casă mă face să mă simt aşa de relaxată şi bucuroasă ca şi cum aş fi într-o vacanţă cu soare pe undeva prin lume. Sunt relaxată şi linistită. ❤️", a scris Feli în dreptul fotografiei cu ea, postată pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro