FOTO / Fetiţa Laviniei şi a lui Eduard de la MPFM este absolut adorabilă. Micuţa îi seamănă leit tatălui

+5 click pentru
galerie

Lavinia şi Eduard de la MPFM au devenit părinţi în urmă cu o săptămână © Facebook

Lavinia şi Eduard, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", au devenit în urmă cu o săptămână pentru prima dată părinţi. Cei doi sunt în culmea fericirii şi au aşteptat cu sufletul la gură ca micuţa lor să vină pe lume. Totul a decurs bine în timpul naşterii, iar la scurt timp după, Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat şi primele imagini cu micuţa, totul spre bucuria fanilor.

Iată că la o săptămână de când au devenit părinţi lucrurile s-au schimbat complet în viaţa lor.
Lavinia a fost externată, iar Carolina Jacqueline a ajuns acasă, alături de Lavinia şi Eduard, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu". Pentru că fericirea fanilor a fost una imensă în momentul în care cei doi au dat marea veste, Lavinia şi Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu" au ţinut să le mai facă o mare bucurie fanilor.

Lavinia şi Eduard îi ţin în permanenţă la curent pe toţi cei care îi iubesc cu tot ce se întâmplă în viaţa lor, astfel că cei doi au postat o nouă fotografie cu micuţa. Fetiţa este absolut adorabilă şi este copia fidelă a tatălui său. Adevărul este că cu doi părinţi atât de chipeşi micuţa nici nu avea cum să fie altfel.

"Vă mulțumesc tuturor pentru urări și aprecieri, știu ca sunt frumoasă! Vă împart tuturor pupici! Subsemnata: Carolina Jacqueline", au scris Lavinia şi Eduard de la "Mireasă pentru fiul meu".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro